Tarja ja Jouni Tervonen
Pennala, Orimattila

+358 40 593 3022
tai raappavuoren(at)gmail.com
Pentuja
Kiitos mielenkiinnosta pentueitamme ja meitä kohtaan!
 
Kriteerimme jokaiselle pentueellemme ovat aina tarkoin harkitut ja molempien vanhempien tulee olla terveitä, hyväluonteisia ja erinomaisia rodun edustajia myös ulkomuodoltaan.
Meillä pennut kasvavat normaaleissa kotioloissa tottuen alusta alkaen erilaisiin ihmisiin ja ääniin sekä tavallisiin hoitorutiineihin. Pennut luovutetaan uusiin koteihinsa madotettuina, siistittyinä, tunnistusmerkittyinä, rekisteröitynä, eläinlääkärin tarkastamina sekä varustettuina asianmukaisilla käyttöohjeilla ja pentuinfopakkauksella.
 
Jokainen pentueemme täyttää rotukerhomme pentuvälitysvaatimukset ja kasvattajan tietotaitomme sekä tukemme ovat käytettävissä koko koiran eliniän.
Kerron mielelläni lisää meilillä tai puhelimitse 040 593 3022 (klo 8-21), email: raappavuoren(at)gmail.com
Pentusuunnitelmia keväälle 2024
FI MVA FinnSieger Raappavuoren Näköharha tullaan näillä näkymin astuttamaan suunnilleen maaliskuussa 2024
FI MVA Tallgårdan Eziolla.
Mikäli kaikki sujuu mutkattomasti, niin pennut syntyvät toukokuun tienoilla ja ovat siten luovutusiässä heinäkuun huitteilla. Molemmat vanhemmat ovat terveitä ja ne omaavat rodunomaisen ulkomuodon, erittäin karkean karvan sekä konstailettaman luonteen.
 
FI MVA Tallgårdan Ezio, "Redi"
(FI MVA Cartoon Heroes Silverfang - FI MVA Tallgårdan Dahlia) synt. 27.6.2019
lonkat B/B kyynärät 0/0 selkä VA0, SP0 ja LTV0 silmät ok (2 x peilattu terveiksi), DCM-geenitesti: DCM N/N (puhdas)
näyttelyt Suomen Muotovalio

Redi taustoineen  jalostustietojärjestelmässä
Enzio pää
Tallgårdan Ezio
 
FI MVA FinnSieger Raappavuoren Näköharha, "Alma"
(FI MVA RTK3 Ferdinan Wannabe Onyx - FI & EE MVA Raappavuoren Kuperkeikka)
synt. 31.12.2020
lonkat B/B kyynärät 0/0 selkä LTV1 silmät ok (2 x peilattu terveeksi) polvilumpioluksaatio 0/0 sydänkuuntelu ei sivuääniä, oireeton, DCM-geenitesti: DCM N/N (puhdas)
näyttelyt 2 x ROP, 3 x SERT, 1 x CACIB

Alma taustoineen  jalostustietojärjestelmässä
Alma pää
Raappavuoren Näköharha
Yhdistelmän sukusiitosprosentti on 1,19 ja sukukatokerroin 0,94 <- "Suositus on, että neljän-viiden sukupolven perusteella laskettu sukusiitosaste pysyy alle 6,25 %.  Sukukatokerroin puolestaan ilmaisee kuinka monta eri koiraa sukutaulusta löytyy suhteessa siihen, että jokainen esivanhempi esiintyisi sukutaulussa vain kerran."
Yhdistelmän lonkkaindeksi 102,5 <- "Kun jalostusyhdistelmän uroksen ja nartun indeksien keskiarvo on yli 100 (tai summa yli 200), ovat pennut odotusarvoltaan rodun keskitasoa parempia. Rodun lonkkaterveys paranee vähitellen, jos jalostusyhdistelmien indeksit ovat systemaattisesti suurempia kuin 100."

Yhdistelmä jalostustietojärjestelmässä

 
Koko sivuston © Kennel Raappavuoren